Om oss

Mohammed BELMAACHI spillerformidler akkreditert i
Det Norske Fotballforbundet.

Som fotballformidler representerer vi klienter fra hele fotballindustrien, administrerer karriereutvikling, spillerrepresentasjon, medierettigheter og sponsing. Som fotballformidler har vi  høyt kvalifiserte advokater som er i stand til å håndtere juridiske spørsmål fra oppdrag til disiplinærsaker.

Vi representerer spillere fra akademisk nivå til Premier League-nivå. På grunn av vårt voksende profesjonelle rykte, mottar vi også henvendelser om ønsket samarbeid fra andre agenter/formidlere, som ønsker å presentere spillere for oss. I tillegg til spillere, har vi også tatt imot fremadstormende og veletablerte fotballtrenere.

Klubbklienter

Vår kundeliste omfatter blant annet Premier League, Championship og Football League-klubber. I tråd med vår stadig voksende antall klubbklienter, bruker vi vår kompetanse og omdømme ikke bare for å sikre kvaliteten på profesjonelle spillere, men også for å hjelpe med overføring av dagens spillere til andre klubber.

Klubber / spillere

Vårt nettverk av klientell består nå av toppklubber, trenere og agenter, fra hele verden. Slik kan vi hjelpe våre klienter på best mulig måte

.Med utvidet kompetanse og kontaktlister har vi kontakt med noen av de mest krevende og innflytelsesrike beslutningstakere i flere land.